INLOGGEN

Email 
Wachtwoord 

Wachtwoord vergeten?
Klik hier

NOG GEEN ACCOUNT? REGISTREER JE HIER
Klik hier
Dit is ons team

Onze vereniging is onder impuls van Prof. dr. W. Wuyts van het UZ Gasthuisberg te Leuven gestart. Wij groeperen mensen die zelf patiënt zijn, of familiaal of beroepsmatig dicht betrokken zijn bij deze zeldzame aandoening.

U kan ons altijd vrijblijvend contacteren op info@longfibrose.org voor vragen of meer informatie.

Patrick Simaels

Voorzitter

Sonja De Backer

Secretaris

Johan Van Wambeke

Bestuurslid

Prof.dr. Wim Wuyts

Medisch advies

Belinda De Grauwe

Penningmeester

Rosa De Neve

Bestuurslid

Ralph Van Lysebeth

Internationaal contact & webmaster

Doelstelling

Door regelmatig bijeenkomsten in te richten willen wij graag zoveel mogelijk lotgenoten en hun familie bereiken en betrekken bij onze werking teneinde ervaringen uit te wisselen, vooral in verband met de sociale gevolgen voor de patiënt en zijn naaste omgeving.

Langs onze website, en alle andere media ( pers – radio – tv – ), willen wij een zo breed mogelijk publiek bereiken, patiënten, dokters, verzorgenden, sociale werkers enz. teneinde deze zeldzame aandoening zo veel mogelijk kenbaar en herkenbaar te maken. In het bijzonder willen wij alle overheden sensibiliseren om deze zeldzame ziekte te erkennen en zo de nodige ondersteuning en tussenkomst te bekomen.

 

Anderzijds willen wij door correcte informatie de leden steeds op de hoogte houden over de evolutie in de verzorging en begeleiding van de patiënten.

 

Om onze toekomstmogelijkheden zo goed mogelijk te kunnen inschatten streven wij er ook naar ons te laten informeren over de vorderingen in het wetenschappelijk onderzoek.